Op zoek naar container grof huisvuil?

Home
container grof huisvuil
Afval laten ophalen Gemeente De Bilt.
Grof afval, grofvuil, elektrische apparaten en oud ijzer kunt u laten ophalen. U kunt hiervoor rechtstreeks met de inzamelaar PreZero een afspraak maken via 088 - 102 33 40 tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Alleen bij adressen met een milieupas wordt het afval opgehaald. Zie ook Afval wegbrengen. Benoem bij het maken van de afspraak al het afval dat u wilt laten ophalen. Zet het afval op de afgesproken dag vóór 07.30 uur op de gebruikelijke locatie aan de weg. Het afval mag per stuk niet langer zijn dan 2 meter en niet zwaarder wegen dan 25 kilo. Bundel losse materialen, zoals planken, laminaatdelen of vloerbedekking. Dit gebundelde afval mag ook niet langer zijn dan 2 meter en niet zwaarder wegen dan 25 kilo. Schoon puin, gips, bitumeuze dakbedekking, PVC materialen, grond, zand, glas, chemisch afval, asbest, bielzen, groenafval en boomstammen en autobanden worden niet meegenomen. Dit kunt u zorgvuldig gescheiden aanbieden op de Milieustraat. Ongescheiden bouw- en sloopafval zoals wanddelen met tegels of verlijmde materialen, deuren met glas, isolatiematerialen, plafondplaten kunt u afvoeren door een container te huren of het weg te brengen naar een particuliere verwerker.
container grof huisvuil
Container voor grofvuil - Container huren Renewi.
'Vraag' de prijs aan'' Bestellen. Toon meer producten catalogOverview.Products.length van catalogOverview.TotalNrOfProducts. 5000 liter BE-LOW container voor restafval. 3000 liter BE-LOW container voor restafval. 240 liter rolcontainer voor restafval. 1100 liter rolcontainer voor restafval. 660 liter rolcontainer voor restafval. 3000 liter BE-LOW container voor papier karton. 5000 liter BE-LOW container voor papier karton. 1100 liter rolcontainer voor papier karton. 240 liter rolcontainer voor papier karton. 660 liter rolcontainer voor papier karton. 20 m afzetcontainer voor hout. 40 m afzetcontainer voor hout. 12 m afzetcontainer voor bouw- en sloopafval. 20 m afzetcontainer voor bouw- en sloopafval. 240 liter rolcontainer voor vertrouwelijke papier. 500 liter rolcontainer voor vertrouwelijke papier. 12 m afzetcontainer voor grofvuil. 40 m afzetcontainer voor grofvuil. 20 m afzetcontainer voor grofvuil. 3000 liter BE-LOW container voor flessenglas. 240 liter rolcontainer voor glas. 240 liter rolcontainer voor organisch afval/swill. 12 m afzetcontainer voor groenafval. 20 m afzetcontainer voor groenafval. 40 m afzetcontainer voor groenafval. 1100 liter rolcontainer voor PMD. 240 liter rolcontainer voor PMD. 12 m afzetcontainer voor steenpuin. 20 m afzetcontainer voor bouw- en sloopafval. 20 m afzetcontainer voor grofvuil. 12 m afzetcontainer voor grofvuil. 40 m afzetcontainer voor grofvuil. 20 m afzetcontainer voor grof tuinafval.
keyboost.nl
Grofvuil - Gemeente Arnhem.
Geïmpregneerd hout en bielzen. Klein Chemisch Afval KCA. Oud papier en karton. Afval dat niet bij het grofvuil hoort en dat u niet thuis kunt laten ophalen, kunt u wel wegbrengen naar een van de afvalbrengstations. Matrassen kunt u gratis op laten halen door 2Switch. U kunt hiervoor een afspraak maken: online via de inzamelwijzer van PreZero of telefonisch via de PreZero Servicelijn op 0800-3666999.
container grof huisvuil
Bouwafval en Grofvuil container 30m huren - Recycle-bak.nl.
Ook wanneer u direct een grote container voor bouwafval en gemengd grof afval nodig heeft zit u goed bij ons; bestelt u vandaag, dan wordt de container de volgende dag al bij u afgeleverd. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat uw bouwafval en gemengd grof afval weer netjes wordt afgevoerd. Laat u overtuigen door de voordelen en de scherpe tarieven van Recycle-bak.nl! Kijk ook eens bij onze overige containers met 30 kuub inhoud. De laagste prijs Recycle-bak garandeert de laagste prijs voor uw gehuurde afvalcontainer.
seopageoptimizer.nl
Container grofvuil gemengd afval - Bruco.
Afvalcontainer huren voor grofvuil gemengd afval. Een container huren voor grofvuil? U bent bezig met grote opruimingswerken of u bent een huis aan het leegmaken en heeft een container nodig voor de inboedel en alle grofvuil? Bij Bruco containers kan u éénvoudig en goedkoop een container huren! Snel geplaatst en opgehaald wanneer u dat wilt. Beschikt u over eigen vervoer en wilt u uw grofvuil zelf aanleveren? Dan kan u terecht op ons containerpark in Wijnegem, Kruibeke of Bredene. Ontdek ook onze containers voor bouwafval en steenpuin. Soorten containers grofvuil. Container 6m 3. Container 6m 3.
afzetbak.nl
Grofvuil container huren NNRD.
Het afval dat gerecycled kan worden zetten wij om in grondstoffen. Zo geloven wij dat het afval van vandaag de grondstof is van morgen. Een afval container huren bij de NNRD? Neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze werknemers. Wat mag er allemaal in de grofvuil container? Afval komt in vele soorten en maten. Zo is het eerst de vraag welke container u nodig heeft? de NNRD biedt verschillende containers aan zoals: rolcontainers, perscontainers, opslagcontainers etc. Bekijk al onze afvalcontainers om te zien welke het beste aansluit bij uw wensen. Wanneer u hier vragen over heeft helpen wij u graag. Neem contact op met een van onze werknemers. Samen komen wij bij de juiste container voor uw afval. Voor de grofvuil container geldt dat materiaal dat wordt weggedaan tijdens een schoonmaak vaak hierbij hoort. Hieronder ziet u een lijst met materialen die wel en die niet toegestaan zijn in de grofvuil container. Materiaal met asbest. Niet meer dan 5 zand en/of grond. Waarom uw grofvuil container huren bij de NNRD? De NNRD is een vertrouwd gezicht binnen de afvalindustrie.
franksweegersmakelaardij.nl
Grof huisvuil Ter Horst Groep.
Open 3 m3 container. Afmetingen 2,75m, x 1,30m, x 1,10m., Afvalsoort Grof huisvuil. Past op een parkeerplaats. Wij leveren niet op uw postcode Klik hier voor meer informatie. Open 6 m3 container. Afmetingen 3,60m, x 1,80m, x 1,10m., Afvalsoort Grof huisvuil.
Grofvuil - Schaafsma.
Neem dan contact met ons op! Wij zorgen dan voor een passende aanbieding. Waar te bezorgen Kies een optie. Gemeente Aa en Hunze. Gemeente Borger Odoorn. Soort Container Kies een optie. 12m dicht opsleepbak. 12m open opsleepbak. Grofvuil aantal -.

Contacteer ons