Op zoek naar zanger gezocht nederlandstalig?

Home
zanger gezocht nederlandstalig
Muzikantenbank.NET De GRATIS Vindplaats voor Muzikanten.
Muzikantenbank.NET is de grootste muzikantenbank van Nederland en al meer dan 20 jaar dé gratis vindplaats voor muzikanten en bands! Plaats direct een advertentie of bekijk het aanbod van muzikanten en bands in jouw omgeving. De site wordt wekelijks door duizenden muzikanten bezocht die op zoek zijn naar een samenwerking. Grote kans dus dat je binnen no-time interessante contacten opdoet! Band zoekt Muzikant 4542 advertenties. Band zoekt drummer en gitarist. Categorie: Band Zoekt Drummer Almere Flevoland .Geplaatst door imps op 13-10-2022,4, keer bekeken. Rockabillyband zoekt een ervaren contrabassist. Categorie: Band Zoekt Bassist Midden nederland Utrecht .Geplaatst door Gerland op 13-10-2022,5, keer bekeken. Band zoekt drummer en bassist! rock met eigen werk. Categorie: Band Zoekt Drummer 's-Hertogenbosch' en regio Noord-Brabant .Geplaatst door MaxSomers op 13-10-2022,28, keer bekeken. Inval- zanger gezocht voor coverband formaties en studiowerk. Categorie: Band Zoekt Zangeres Zanger Rotterdam Zuid-Holland .Geplaatst door Hammond1 op 13-10-2022,15, keer bekeken. Cover The Groove zoekt drummer met groove. Categorie: Band Zoekt Drummer Zuid-Holland Zuid-Holland .Geplaatst door LGrooves op 13-10-2022,21, keer bekeken. Muzikant Zoekt Band 2728 advertenties. Categorie: Toetsenist Zoekt Band Weert Limburg .Geplaatst door ONandOn op 13-10-2022,5, keer bekeken. Drummer zoekt band. Categorie: Drummer Zoekt Band Rotterdam Zuid-Holland .Geplaatst door Drummer 1960 op 13-10-2022,11, keer bekeken.
twilight-entertainment.nl
Alle zoekertjes voor 'zanger' gezocht'.'
Daarom zoeken we voor onmiddelijke indiensttreding een halfgare gitarist met de nodige skills en heel veel humor. ZANGER ZOEKT BIGBAND. BORNEM Bigband-zanger zoekt bigband of kleinere band zelfde genre. Zing al heel mijn leven met bigband en ben in bezit van arrangementen ook interesse in andere songs. Frank Sinatra, Tony Bennett, Samy Davis Jr, Paul Anka, Michael Bublé, Barry Manilow, meer. ZANGERES ZOEKT INDIE ROCK BAND. LEUVEN Ik ben een zangeres 17 jaar met een zangervaring van 10 jaar en een passie voor muziek. Ik zoek een groep of misschien iemand die een groep wilt opstarten. De genres dat ik super vind zijn indierock, classic rock, rock geïnspireerd en meer. Ik woon in de buurt van Leuven, Aarschot, Diest en Tienen. VOCALIST TE GEZOCHT VOOR PRODUCER. Ik maak reeds 10 jaar muziek als producer, genre pop/edm en lounge, enz. Zou graag eens iets Nederlandstalig maken.
zanger gezocht nederlandstalig
Bandledengezocht.nl - Home.
Tips van de redactie. Tips van de redactie. vinden van Bandleden. Muzikanten voor Muzikanten. Het gratis platform of muzikantenbank biedt muzikanten de gelegenheid om laagdrempelig, snel en een advertentie te plaatsen of hierop te reageren. Bandledengezocht.nl is een initiatief van muziekliefhebbers, allemaal vrijwilligers!
Gezocht: Nederlandstalig muziektalent - Buma Cultuur.
Gezocht: Nederlandstalig muziektalent. Maandag 14 september komen Nederlandse artiesten, componisten, tekstschrijvers, muziekprofessionals, boekers, locatiehouders en liefhebbers weer samen op De Parade in 's-Hertogenbosch' voor Buma NL, hét event voor de Nederlandstalige muziek. Vast onderdeel van deze dag is het Sena demopanel waarbij talentvolle jonge muzikanten de kans krijgen hun demo aan professionals uit de muziekbranche te presenteren.
zanger gezocht nederlandstalig
Blog Marktplaats Zakelijk Veilig en Succesvol Help en Info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren Over Marktplaats Werken bij Perskamer Adevinta 2dehands 2ememain Sitemap Marktplaats is niet aansprakelijk voor gevolg schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Zanger Zangeres gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank.
Wil dinsdag 8 november 2022 Zanger gezocht voor coverband regio Venlo-Roermond. Zanger Zangeres gezocht in Venlo Limburg 94x bekeken. Sinds kort geleden gestarte coverband drummer, solo- en slaggitarist, basgitarist en toetsenist is op zoek naar een zanger, huidige zanger heeft wegens privé-omstandigheden de groep verlaten.Wij repeteren wekelijks en denken aan enkele 4/5 optredens per jaar.Plezier aan samen muziek maken staat voorop.
Muzikanten gezocht - Plaats uw zoekertje bij Music Electronics, Lokeren.
Doel: instrumentaal trio in ruimtepak crossing the universe. We beginnen met planeet Aarde, eertijds een blauwe parel, nu toch wat aan glans verloren door onze aanwezigheid. De mens, een vloek en een zegen wat: een lot! Invloeden; van BeeGees tot Boulez en beyond! Groeten uit Leuven! Coverband scraem 28/07/2022 07:01.: We zijn op zoek naar een basist voor onze coverband compleet te maken u kunt me berijken op nr 0488 98 28 70. Davy van overschelde. Rockband zoekt zanger es 27/07/2022 22:46.: Wij zijn een 3-koppige rockband uit Kortrijk, bestaande uit: gitarist, basgitarist en drummer. We zoeken een zanger es die onze band wil versterken. Het spelen van gitaar is een pluspunt maar zeker geen vereiste. We spelen zowel covers als eigen nummers. We repeteren 1x per week in Kortrijk op zaterdag. Deferoxa zoekt metalgitarist en zanger of zangeres 23/07/2022 07:32.: We spelen de beste covers van de beste groepen zoals Metallica, Megadeth, Judas Priest, Iron Maiden. Repetitieruimte in Tienen met berging, zanginstallatie, opnameapparatuur. alles is aanwezig. We kijken er naar uit om je snel te verwelkomen. Meer info: info@deferoxa.be. Jonge metalgitarist zoekt muzikanten 21/07/2022 23:58.:
Emile Hartkamp - Goldstar Music Productions B.V.
Emile Hartkamp Apeldoorn, 31 oktober 1959 is een Nederlandse zanger, componist en tekstschrijver, stadionspeaker van Vitesse en producer voor verschillende Nederlandstalige artiesten. Hij is onder meer verantwoordelijk voor de tekst en muziek van de nummer één hit Heb je even voor mij, gezongen door Frans Bauer. In de jaren 90 gaat Hartkamp zich meer toeleggen op het produceren van en tekstschrijven voor andere artiesten. Hij produceert samen met Riny Schreijenberg in 1991 het album Zolang Je Van Geluk Kunt Dromen van Koos Alberts en in 1992 Op Weg Naar Het Geluk, het debuutalbum van Frans Bauer. Schreijenberg richt het platenlabel TipTopRecords op, en gaf Hartkamp de kans om de artiesten van zijn stal te produceren. Behalve met Bauer en Alberts werkt Hartkamp onder meer met de zangeressen Hanny, Marianne Weber en Charlène de Lange. In 2004 is hij de producent van Gewoon Jannes van de zanger Jannes. In 2001 ontving hij een Gouden Harp voor zijn oeuvre. In 2004 maakt Hartkamp deel uit van het panel van het televisieprogramma 1000 Sterren Stralen waarin gezocht wordt naar nieuwe sterren van het Nederlandse levenslied.

Contacteer ons